Oscar

Han tar en tugga…

Oscars blogg är det underfundigaste jag känner till just nu. Senaste inlägget är humor. Det innan  är ironi. Mannen kan skriva. Han är samtidigt musiker och låtskrivare. Hans senaste platta är den enda jag har i musikmappen på min N95, 2Gbyte minne till trots. Och Dagmar ska jag gå till boklådan för att köpa så fort jag är sjuk från den här himla flunsan.

En kommentar på “Oscar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.