Non Silentium släpper ny skiva

Releasekonsert på lördag kväll

På lördag kväll (den 20 september 2008) släpper min kör sin senaste platta i samband med releasekonsert i Österåkers kyrka. Ni kommer väl? Ni köper vår CD, där, i handen, eller via iTunes som ska vara fixat med vännen Jockes hjälp och bistånd. Plattan är en inspelning från i påskas av Morten Lauridsens Lux Aeterna och Steve Dobrogosz Te Deum som bonus. Ljudtekniker och vår dirigent Urban Westerlund har jobbat hela sommaren med produktionen. Det låter bra… och det är gudabenådat vacker musik. Tänker ni som jag gör – julklapp?

En kommentar på “Non Silentium släpper ny skiva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.