Österskärslinjen färdig för tågtrafik

Österskärslinjen färdig för tågtrafik

Äntligen! Aldrig har väl utropet hörts så synkroniserat över Åkersberga och Österskär. Äntligen. Vad nice det ska bli att slippa kliva om i galoppfältet de dagar man åker till stan. Jag åker ju numera oftast direktbussen 685 fram och åter till Kista, men emellanåt är det city som gäller. som i morgon bitti. buss 0616 tar hela 50 minuter innan jag är på östra efter sju. när tåget börjar gå (på söndag alltså) så är restiden närmare kvarten kortare. Plus att jag kan sitta bekvämt still hela resan.

Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.