Oscar om mötet med Vint

Oscar Swartz :: Texplorer: Chief Internet Evangelist

En trevlig lunch. Jag kom med på Oscars bild. Skymmer Richard (sorry man!). Oscar väljer att länka mitt namn till en artikel som handlar om min nyliga historia, en tid med några ljusa stunder och många mörka. Inte så konstigt kanske att han pekar dit, jag står ju inte direkt med namn i rubriken på denna blog, även om jag på intet sätt försöker dölja vem jag är.

Endera dagen ska jag väl berätta om det som inte var så ljust under den där nyliga tiden på KTHNOC. Östen Frånberg frågade mig om precis detta, idag, på väg ut från IGF Reference Group-möte på PTS. Han fick sig en dos muntlig sanning. Det skvätte på Stefan och ett par andra bokstavligt närstående (bokstavligt närstående alltså, tror inte att det skvätte, bokstavligt).

De flesta (exempel) andra som skrev om den trevliga lunchen nämnde bara andra bloggare med namn. Om man inte bloggar finns man uppenbarligen inte. Nästan. Mitt minne var att Jussi, Richard, Oscar, Stefan och undertecknad pratade mest (men inte för mycket ;-)

Jag ska skriva om själva lunchen en annan gång. Har inte riktigt landat i vad och hur jag vill skriva än. Det har inte Richard heller, uppenbarligen. Men Vint tyckte att jag såg ut som Chief Evangelist för någonting. Jovars, give me an offer I can’t refuse. Jag älskar (och är bra på) att sälja sånt jag ”tror på”, men var inte  vidare duglig jultidningnasare.

5 kommentarer på “Oscar om mötet med Vint

  1. Erik! Detsamma, trevligt att göra f2f bekantskap. Jag var väl inte helt ”allvarlig” när jag skrev som jag gjorde. Att leverera ”närvarolista” hade väl varken varit kul, eller speciellt, hm, korrekt mot Google, Maria och Nicklas. Om de vill publicera vilka som var där så ok. Jag har själv inga krav på fullständighet, tycker väl snarast att det är lite sjysst integritetsmässigt att INTE leverera hela detaljerade helheten. Cool! /peter

    Gilla

  2. Jag nämnde väl inga med namn. :) Däremot länkade jag till dem vars namn och bloggar jag hade i huvudet när jag skrev posten. Fyller på löpande.

    Trevligt att träffas, förresten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.