Tomatsås på övermogna, 25 oktober 2008

Tomatskördarna som ni kunnat följa här på bloggen. Nu är allt moget samtidigt och vi torkar, kokar sås och gör allt annat möjligt gott på de små röda. Idag fick såsen en skvätt dourum, bara en skvätt, vinet alltför gott att koka sås på. Men alla andra ingredienser är ekologiska (från Årstiderna som levererade igår) eller från den egna täppan. Mmm, det doftar underbart i köket medan jag väntar på att degen ska jäsa, och tittar till sonen som leker i badkaret.

Spisen brukade bo hemma hos Måns. Ett gott omen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.