Solen lyser mer än den värmer

Kören samlades i Österåkers kyrka i eftermiddags, för repetition tillsammans med kammarkör och solister för första gången. Under repetitionens första timme satt vår dirgent Urban upplyst av en solstrimma. Senare, efter en kort fruktpaus var det Nina och Pias tur att lysa där i den solstrimma som faller in genom vår kyrkas västfönster.

I morgon har vi sommartid och solen står, cirka, på samma ställe som idag, en klock-timme senare, liksom, tre istället för två. Tur då att vi (gen)repar senare i morgon, timmarna före konsert (börjar 18!) istället för mitt på dagen som idag.

Vem skiner solen på under genrepet?

Det lät visst ganska bra. Jag står lite ensamt till i den blandade uppställning vi valt för denna musik, långt bak på en kant. Har inte perfekt ljudbild för mig, men bra helhet alltså. Jag får skärpa mig extra helt enkelt. Ska bli kul att konsertera i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.