Parkeringsträsket vid Österskärsskolan, dags för en app?

Brorsan tipsade om denna app som skulle underlätta livet för mig som felparkeringsbeivrare vid Österkärsskolan. Mitt största problem är kanske inte att jag inte kan fota, twittra och skämma ut, det är väl att det är så himla svagt med ‘förståelsen’ för min syn att MAN INTE SKA PARKERA PÅ PARKERINGSFÖRBUDSZON PÅ SKOLGÅRDEN. Igår firade klassen sommar med brännboll och picnic och det var flera föräldrar till barn i egna klassen som stod där i förbudszonen, helt skamlöst. Och jag iddes inte konfrontera dem där och då. Jag är svag. Med en app kanske, uppslaget av registreringsnummer (som är avgiftsbelagt i Sverige) och den automatiska publiceringen på många ställen som är ‘magin’?

DN ekonomi om felparkerar-app

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.