My claim to fame

För en vecka sedan träffade jag och femton andra Vint Cerf. Det ryktas att Vints namn finns på den så kallade ”short list” för att bli USAs IT-minister efter valet nästa vecka. Detta ämne, kandidater till posten som ”Secretary of IT” har xkcd drivit med på sitt karaktäristiska sätt de senaste dagarna. Oslagbart. Tokbra.

Om nu Vint skulle få tjänsten… så kan man ju drömma om att nån amerikansk rekryterare ringer och rycker mig ur min stilla svenska lunk (som jag alltså trivs bra i!). Men att få… vara Chief Evangelist åt the Chief Internet officer skulleman bara inte kunna tacka nej till, även om det skulle innebära svettiga senastförhör. Vint tyckte uppenbarligen att jag hade stilen inne? (Sista länken är alltså till ljudinspelning från vårt möte med Vint. Innan samtalet började ville han att vi alla skulle presentera oss. Jag fick chansen som nummer två, efter Richard ”weconverse” Gatarski. Great! My claim to fame! Vint tyckte jag hade stil! Nån slags stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.