"Kalles" Daily?

hej

idag har jag varit i garaget hela dagen och kliar fortfarande efter närkontakt med isolering, trots ett par rejäla duschar. inte fan har jag haft tid att hänga vid datorn, åtminstone inte förrän nu lite sent när jag ska uppdatera podcast på min ipod, att lyssna till när lugnet lägger sig och sömnen kommer.

alla ni som gör dagliga sammanställningar av vad ni läst och vill tipsa om. jag är både lite oförstående och lite orolig. good for you, kanske man ska säga. själv. har jag inget att dela med mig av i den här internetkanelen. vi hade gäster på frukost, vi har pratat med de nya grannarna, genom syrenhäcken, medan vi tömde garaget och de eliminerade ett vattenfall/fiskdamm. men inget större än så, ingen trend, inget som förtjänar att basuneras ut i större cirkel eller ens ‘noteras’ digitalt för eftervärlden. en dag. en dag utan större digital fotavtryck. en mycket bra dag. isoleringskliet till trots.

Låt oss självklart filtrera och dela med oss. Men låt oss också ha sommar. Och tvinga inte ut en ‘daily’ vareviga dag bara för att du satt den frekvensen i ‘publikationens’ namn?

Peter Nõu @dkmj